Fill 4 Fill 1 Fill 1 Combined Shape Path Copy 8 Group 9

Sizler için hep daha
iyisini yapmaya gayret
ediyoruz.

İnceleyin

Yüksek kalite ve
hijyenik koşullarda üretim!

İnceleyin
BOZ İÇ FISTIK
Boz iç fıstık hasat zamanından yaklaşık bir ay önce toplanır. Fıstığın tam olgunlaşmadan önceki evresidir. ürünün dış zarı boz içi ise yeşildir. Ağustos'un 15'ine kadar hasadı yapılan birinci kalite fıstıklardan elde edilir...
Detaylı Bilgi
MEVERDİ İÇ FISTIK
Meverdi iç fıstık ürünün olgunlaşmaya yakın zamanda toplanan ürünüdür. ürünün dış zarı kırmızıya yakın içi ise %70 oranında yeşil %30 oranında sarıya dönmüştür. boz içe göre taneleri daha büyüktür. Ağustos ayının ...
Detaylı Bilgi
KIRMIZI İÇ FISTIK
Kırmızı iç fıstık olgunlaşmış kuru kırmızı ürünlerden elde edilir. Fıstık hasadı yapıldıktan sonra ürün kavlatılır soyulur kurutulup kırılarak iç fıstık elde edilir. Bu ürün Boz ve Meverdi iç fıstıklarına göre daha gelişmiş ve iridir...
Detaylı Bilgi
KAVRULMUŞ TUZLU ANTEP FISTIĞI
Kuru kırmızı Antep fınstığı ürün tam olgunlaştığında hasat edilir. Toplanan ürünler kavlatma işleminden sonra müşteri talebine göre kalibre edilir. Hazırlanan ürün önce çıtlatma işleminden geçer. sonra sortex'te seçilir...
Detaylı Bilgi
KAVRULMUŞ TUZLU SİİRT TİPİ ANTEP FISTIĞI
Siirt bölgesinde yetişen Kuru kırmızı Siirt tipi Antep fınstığı ürün tam olgunlaştığında hasat edilir. toplanan ürünler kavlatma işleminden sonra müşteri talebine göre kalibre edilir. Hazırlanan ürün önce çıtlatma işleminden geçer...
Detaylı Bilgi
LEZZET DOLU BİR DÜNYA kurumsala git

HAKKINDA Güneşoğlu

Uzun yıllardır Antep fıstığı, ceviz ve badem sektöründe faaliyet gösteren Güneşoğlu Gıda, kaliteden ödün vermeden tamamen hijyenik koşullarda üretimini gerçekleştirmektedir. Fıstık üretiminde pazar yerinde yer alan firmamız hızlı üretimi ve uzman ekibi ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
kurumsala git

ANTEP FISTIĞININ HİKAYESİ

Antep fıstığı denilmesinin sebebi Türkiye'deki ilk fıstık işletmelerinin Gaziantep'te kurulması, önceki yıllarda üretimin çoğunlukla burada yapılması ve Türkiye'ye buradan dağıtılmasıdır. Antep fıstığının bilimsel Latince ismi olan ve pek çok dilde türevleri kullanılan pistacia kelimesi bu dile Grekçeden geçmiş olup, aslen Orta Farsça pistak kökünden türemiştir.
hikayemiz

1 Protein

Antep fıstığı protein açısından oldukça zengindir. Aynı zamanda yüksek oranda antioksidan içeren Antep fıstığı vücuda enerji verir, yorgunluğu giderir.

2 Vitamin

Antep fıstığı içerisinde bolca antioksidan ve B6 vitamini bulunmaktadır. Aynı zamanda potasyum bakımından da zengindir.

3 Az Yağlı

Antep fıstığı az yağlı en düşük kalorili kuruyemişler arasında yer almaktadır. Protein miktarı çok fazla olmasına rağmen kalori miktarı düşüktür.